חומרי גלם ל – 4 מנות אישיות
2 עגבניות
2 מלפפונים
1/2 בצל
3 כפות זיתים שחורים מגולענים
4 כפות גבינה בולגרית מגורדת
כפית אורגנו יבש
מיץ מחצי לימון
מלח
2.5-3 כפות שמן זית
אופן ההכנה :
לחתוך את העגבנייה והמלפפון לקוביות ולשים בקערה
לפרוס את הבצל לפרוסות דקיקות,לחצות אותם ולהוסיף לקערה
לחתוך את הזיתים לפרוסות ולהוסיף לקערה.
לפזר את הגבינה המגורדת מלמעלה על הירקות.
לפזר את האורגנו על הגבינה
לתבל בלימון,שמן הזית והמלח סמוך להגשה.