מתכונים לבשר,מתכוני בשר,מתכון לספייריבס,מתכוני מרינדות,מסעדת NG • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לספייריבס במרינדה פיקנטית של יין לבן דבש וצ'ילי

מרכיבים:

3 ק"ג צלעות ספייריבס לבן

חומרים למרינדה:
200 גרם סוכר חום
300 גרם דבש
5 שיני שום כתושות
1 בצל חתוך לקוביות
3/4 בקבוק יין לבן לבישול
60 מ"ל רוטב צ'ילי חריף
100 מ"ל רוטב צ'ילי מתוק

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים.
  • משרים את הספייריבס בין שבוע לשבועיים במקרר במרינדה בכלי מכוסה. האלכוהול והסוכר מונעים מהבשר להתקלקל.
  •  צולים את הצלעות על הגריל בטמפרטורה נמוכה עד למידת העשייה הרצויה.
הכתבה נוצרה בתאריך : 18/04/2010
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו