מתכונים חגיגיים, ספר מתכונים, מתכוני בשר, מתכונים לכל המשפחה • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לשוק טלה ממולא באורז וצנוברים

לשישה סועדים

 

מרכיבים:

1 יחידה שוק טלה נקי מעצמות(לבקש מהקצב)

1 קג' אורז מבושל

50 גרם צנוברים מטוגנים

50 גרם שקדים מטוגנים

400 גרם בשר טחון גס

מלח, פלפל שחור לי הטעם

פלפל אנגלי טחון, קינמון, בהרט

 

אופן הכנה:

מטגנים את הבשר הטחון במעט שמן ומסננים ומקררים. מערבבים את האורז, הבשר הטחון, צנוברים, שקדים ומתבלים.

ממלאים את השוק בתערובת, סוגרים וקושרים בחוט שפגט או ברשת(ניתן לקנות בבית מרקחת).

מתבלים את נתח השוק באתם תבלינים ומצפים את הנתח בנייר אלומניום(כך שיהיה אטום לחלוטין). מחממים תנור ב- 200 מעלות חום ומכניסים את השוק ואופים 3 שעות.

הגשה- פורסים את השוק ומגישים עם ירקות ותפוחי אדמה ויוצקים מעט מנוזל הצלייה.

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו