לשישה סועדים
מרכיבים:
1 יחידה שוק טלה נקי מעצמות(לבקש מהקצב)
1 קג' אורז מבושל
מלח, פלפל שחור לי הטעם
פלפל אנגלי טחון, קינמון, בהרט
אופן הכנה:
מטגנים את הבשר הטחון במעט שמן ומסננים ומקררים. מערבבים את האורז, הבשר הטחון, צנוברים, שקדים ומתבלים.
ממלאים את השוק בתערובת, סוגרים וקושרים בחוט שפגט או ברשת(ניתן לקנות בבית מרקחת).
מתבלים את נתח השוק באתם תבלינים ומצפים את הנתח בנייר אלומניום(כך שיהיה אטום לחלוטין). מחממים תנור ב- 200 מעלות חום ומכניסים את השוק ואופים 3 שעות.
הגשה- פורסים את השוק ומגישים עם ירקות ותפוחי אדמה ויוצקים מעט מנוזל הצלייה.