באדיבות סוויטי
מצרכים:
כוס קמח
2 ביצים
כוס ושליש מים/חלב
חצי כפית מלח
כף סוכר
2 כפות שמן
כלים:
תרבד
מיקסר
מצקת
קערה
מחבת טפלון
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים ,עד לקבלת בלילה אחידה.
מחממים מחבת טפלון,ומשמנים בעזרת מגבת נייר ספוגה.
במעט שמן.יוצקים בעזרת מצקת כרבע כוס בלילה. כמות שתכסה את שטח המחבת בשכבה דקה.מטגנים כדקה – עד שהבלילה מתייבשת וקצותיה מתרוממים-הופכים ומטגנים קלות מהצד השני.
למלית החביתיות
קופסת גבינה לבנה 9%
3 כפות סוכר
3 שקיות סוכר וניל
100 ג"ר צימוקים
מערבבים את המלית בקערה. יוצקים מהמלית לאורך החביתית ומגלגלים.
מגישים קר.
המתכון באדיבות סוויטי, 04-8266267