באדיבות סוויטי
החומרים:
3 קופסאות קוטג' 5%
2 ביצים-מערבבים את כל החומרים
1 שן שום כתושה
½ כפית מלח
קצת פלפל שחור
2 קופסאות רסק עגבניות קטן - מערבבים היטב בקערה
½ כוס מים
¼ כפית מלח
קצת פלפל שחור
½ כפית אורגנו (למי שאוהב)
חבילה גבינה צהובה עמק מגורדת.
1 קופסא עלי לזניה / אטריות עבות מבושלות במי מלח.
אופן ההכנה:
משמנים תבנית בינונית במעט מחמאה.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מניחים ½ מכמות האיטריות כך שהם יכסו את כל התבנית.מעליהם מורחים ½ מכמות הגבינה ומעל ½ מכמות הרסק עגבניות.
מניחים עוד שורה מהעלים /האיטריות שנותרו,מעליהם את הגבינה שנותרה,ומעל את הרסק עגבניות.
מפזרים את הגבינה הצהובה כך שתכסה את כל התבנית.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל ½ שעה. רצוי לחתוך רק כעבור 10 דקות לאחר שהיא תתייצב.
המתכון באדיבות סוויטי, 04-8266267