תפוחי אדמה, תפוחי אדמה אפויים, מירי צבר, לגדול, מתכונים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לתפוחי אדמה אפויים בתנור


ממטבחה של מירי צבר 

 מצרכים ל-4 מנות:

10 תפו"א לאפיה ומילוי 

 2-4 כפות שמן זית 

 חצי כפית שום כתוש 

 חצי כפית מלח דק 

 מעט פלפל שחור 

 חצי כפית פפריקה מתוקה 

 מעט רוזמרין 

 מעט אורגנו יבש 

 עשבי טיבול טריים  

אופן ההכנה:

שוטפים וקולפים את תפוחי האדמה
שוטפים שוב ומסננים מהמים. חותכים לחצאים, לפרוסות בעובי אצבע או לקוביות בינוניות. מעבירים לקערה, מוסיפים את חומרי התיבול לפי הטעם האישי (לא חייבים את כולם). 
אופים בחום גבוהה-200°- בין חצי שעה לארבעים דקות. יש לבדוק בזמן האפיה ולסובב את התבנית בתנור, אך אין צורך לגעת בתפוחי האדמה ולערבב אותם

הכתבה נוצרה בתאריך : 24/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו