המרכיבים:
4 ראשי דג ים
4 בצלים פרוסים לרצועות
2 בצל ירוק קצוץ
15 פיסות שורש גלנגל
40 עלי קפיר ליים
גבעול למון גראס טרי ללא עלים
10 גבעולי כוסברה
18 עגבניות שרי חצויות
20 כפות רוטב מי דגים
1 לימון סחוט
פלפל חריף יבש כתוש
אופן הכנה:
מרתיחים במשך כרבע שעה את השורשים: הגלנגל, הלמון גראס הקפיר ליים ואת ראשי הדג.
מוסיפים בצל ופטריות יער, עגבניות, רוטב דגים, לימון ופלפל ומבשלים במשך 4-5 דקות.
מוסיפים שמפיניון ובצל ירוק חתוך גס לבישול של עוד כדקה.
מוסיפים את הדג המפולט כאשר הוא חתוך לפרוסות למשך דקת בישול נוספת ומכבים את האש.
מפזרים כוסברה מעל ומגישים.