אוכל, ילדים, מתכונים, לגדול, מאכלים תאיים, מרקים, דגים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון למרק טום יאם - דג

המרכיבים:

4 ראשי דג ים

800 גרם דג מפולט

4 בצלים פרוסים לרצועות

400 גר' פטריות שמפיניון חצויות

250 גר' פטריות יער קרועות

2 בצל ירוק קצוץ

15 פיסות שורש גלנגל

40 עלי קפיר ליים

גבעול למון גראס טרי ללא עלים

10 גבעולי כוסברה

18 עגבניות שרי חצויות

20 כפות רוטב מי דגים

1 לימון סחוט

פלפל חריף יבש כתוש

3 ליטר מים

 

אופן הכנה:

מרתיחים במשך כרבע שעה את השורשים: הגלנגל, הלמון גראס הקפיר ליים ואת ראשי הדג.

מוסיפים בצל ופטריות יער, עגבניות, רוטב דגים, לימון ופלפל ומבשלים במשך 4-5 דקות.

מוסיפים שמפיניון ובצל ירוק חתוך גס לבישול של עוד כדקה.

מוסיפים את הדג המפולט כאשר הוא חתוך לפרוסות למשך דקת בישול נוספת ומכבים את האש.

מפזרים כוסברה מעל ומגישים.

הכתבה נוצרה בתאריך : 22/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו