, מתכוני בשר, מתכונים חגיגיים, מתכונים לשולחן החג, מתכוני שף • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לסינטה ביין אדום עם פירה

לסועד

 

מרכיבים:

300 גרם סינטה

4 תפוחי אדמה מסוג דז'ורה

200גרם חמאה מזוקקת

כוס יין אדום לכל סועד

עלה טימין

עלה רוזמרין

מעט סוכר

מלח, פלפל לפי הטעם

תפוח אדמה

 

אופן הכנה:

מטגנים את הסינטה עם החמאה המזוקקת וענף הרוזמרין למשך דקה מכל צד.

בתנור שחומם ל-180 מעלות מראש מכניסים את הסינטה למשך 10 דקות (למידת מדיום- רק 5 דקות).

לתוך מחבת הטיגון (שבו טוגנה הסינטה) שופכים את כוס היין, סוכר, טימין ורוזמרין. מבשלים עד לצמצום מלא.

מכניסים את תפוח האדמה (יחד עם הקליפה) לתנור בחום של 250 מעלות עד לריכוך. מקלפים את תפוח האדמה ובקערה מועכים יחד עם מעט חמאה, מלח ופלפל לפי הטעם.

 

את הסינטה מומלץ להגיש על מצע הפירה. את הרוטב יוצקים על הסינטה.

 

בתאבון!!!

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו