לארבעה סועדים
מרכיבים:
200 ג' סינטה
5 עלי תרד חתוך לרצועות
פטריית פורטובלו אחת גדולה או 2 קטנות
מעט שמן זית
מלח, פלפל לפי טעם
אופן הכנה:
חותכים את הסינטה באמצע לשני חלקים(כשבקצה אחד היא עדיין מחוברת). באמצע הסינטה מניחים את הפטריות(כשהן פרוסות), מעט שמן זית ומכניסים לתנור ב- 180 מעלות. לאחר 10 ד' מוצאים את הסינטה ומפזרים מעל מלח, פלפל (לפי הטעם) ואת עלי התרד מעל. מקפלים את הסינטה ומכניסים בחזרה לתנור עד למצב מדיום. לאחר 15 ד' המנה מוכנה.