אוכל, מתכונים, ילדים, לגדול, סינטה, בשר, פטריות פורטובלו, תרד • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לסינטה בפטריות פורטובלו ותרד

לארבעה סועדים

 

מרכיבים:

200 ג' סינטה

5 עלי תרד חתוך לרצועות

פטריית פורטובלו אחת גדולה או 2 קטנות

מעט שמן זית

מלח, פלפל לפי טעם

 

אופן הכנה:

חותכים את הסינטה באמצע לשני חלקים(כשבקצה אחד היא עדיין מחוברת). באמצע הסינטה מניחים את הפטריות(כשהן פרוסות), מעט שמן זית ומכניסים לתנור ב- 180 מעלות. לאחר 10 ד' מוצאים את הסינטה ומפזרים מעל מלח, פלפל (לפי הטעם) ואת עלי התרד מעל. מקפלים את הסינטה ומכניסים בחזרה לתנור עד למצב מדיום. לאחר 15 ד' המנה מוכנה.   

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו