אוכל, ילדים, לגדול, מתכונים, פטה כבד, עוף • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפטה כבד עוף

לחמישה סועדים

 

מרכיבים:

1/2 ק"ג כבד עוף

4 ביצים קשות

כפית מלח

כפית פלפל שחור

50 גר' חמאה

1/3 כוס ברנדי

 

אופן הכנה:

את הכבד מקפיצים על מחבת עם מעט מאוד שמן. מוסיפים בהדרגה את המלח, פלפל והברנדי וממשיכים לבשל כ-רבע שעה. את התערובת מעבירים לתוך מג'ימיקס מוסיפים את הביצים והחמאה וטוחנים. לאחר שהתקבלה עיסה אחידה מעבירים לתוך תבנית ומכניסים למקרר למשך שלוש שעות. לאחר שהמנה קרה חותכים אותה למנות בגודל הרצוי

בתאבון.

 

את המנה רצוי להגיש עם לחם טרי או טוסטונים.

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו